escavadoraAquest bloc està en procés de construcció, i pertant, tota l´estructura i els continguts encara no està acabada ni absolutament definida . No obstant això per tal que tingueu una idea de com serà us explique seguidament la seua estructura bàsica i el seu funcionament. Els continguts del bloc s´organitzaran per mitjà de les següents pàgines:

Inici: dona accés a la pàgina principal del bloc.

Apunts: aqui hi hauran els apunts de classe corresponents a cada unitat didàctica.

Activitats proposades: Dintre d´aquesta pàgina trobareu les activitats proposades a l´aula en        cada sessió que tenen carácter obligatòri i que per tant heu de lliurar al professor bé directament en suport paper o bé al propi blog.

Reforç: Aqui tindreu les activitats voluntàries amb la corresponent solució.

jocs: Aqui tindreu jocs matemàtics relacionats amb les unitats didàctiques que podreu utilitzar online.

Avaluació: Aquí tindreu accés mitjançant contrassenya individual al seguiment de la vostra avaluació continua per tal de conèixer el vostre progrés cap a la superació de la matèria.

Dintre de cadascuna de les pàgines principals descrites amb anterioritat i que teniu disponibles a la part superior del disseny del bloc,  els continguts s´organitzaran per classes o aules, és a dir, hi haurà la classe de 2º ESOA, 2º ESO CID i la classe de 3º ESO A. Haureu d´accedir a la classe a la que pertanyeu per tal de trobar els continguts que us interessen. Aquestes pàgines secundàries us apareixen al bloc lateral del disseny, on posa “Pages”.

A la pàgina principal (inici) podrem col·locar tota la informació no directament relacionada amb el grup-classe que puga ser d´interés general i tots els dubtes i suggeriments que considereu oportuns.

Recordar-vos que la participació al bloc no és obligatòria donat que no puc garantir que tothom tinga sempre accés a internet, però no per això deixarè de tenir en compte a l´hora de l´avaluació la participació d´aquells alumnes que decidisquen utilitzar també aquest espai.

Per últim recordar-vos cada vegada que feu una entrada al blog haurèu d´etiquetar-la de la següent manera: una primera etiqueta referida al vostre nom, i una segona etiqueta referida a l´activitat que esteu fent, o al assumpte o tema que voleu comunicar o exposar.

Aixó és tot de moment, espere les vostres aportacions i suggeriments.

 

Anuncis